VERS Architecten

duurzame, particuliere woningen

Architect eigen huis

Vanaf 1 oktober 2015 gaat VERS architecten verder onder de naam architect eigen huis. Het succes van VERS architecten gaat verder in samenwerking met projectmanager Mark Verdoold. Vanuit ons nieuwe kantoor aan de Middelstegracht in Leiden hopen we nog meer mensen, nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u straks ook bij ons terecht voor een gratis spreekuur en natuurlijk nog steeds voor een vrijblijvend schetsplan. Op de nieuwe website staat alles uitgelegd over wat we voor u kunnen betekenen.

architect eigen huis

Droomhuis in een rijtje

Kavel ontwerp Den Haag 4,8 meterEen droomhuis staat heel vaak gewoon in een rijtje. Veel kavels die tegenwoordig te koop worden aangeboden zijn vrije kavels in een rijtje. Dit resulteert in een gevarieerd straatbeeld met allemaal verschillende huizen. Het voorbeeld van de woning hiernaast laat zien wat er zoal mogelijk is op een kavel van slechts 4,8 meter breed (klik op de afbeelding voor een vergroting). Met een eigen ontwerp kunnen uw dromen echt gerealiseerd worden.
Bekijk meer woningen van VERS Architecten.

Villa Oudleusen gereed

Na het faillissement van bouwbedrijf Huiskes is de familie Koens nu toch verhuisd naar hun nieuwe woning. Gelukkig was het werk al voor 95% gereed. Na het plaatsen van de keuken en afwerken van de wanden was het huis klaar voor gebruik. De laatste bouwkundige punten, zoals de glazen veranda, worden samen met een andere aannemer afgerond.
Lees meer over Villa Oudleusen

Pinterest

 

21 september 2012: Volg VERS Architecten nu ook op Pinterest. Naast foto’s van de projecten van VERS, zijn er ook andere beelden te vinden die inspireren, verrassen en ontroeren. Klik op deze link, of op één van de afbeeldingen rechts in beeld.